top of page
Image by Hans Vivek

Behandlingar hos Grit & Harmony

För långsiktig hälsa genom en kropp i balans här och nu

Behandlingar: Klasser

Tibetansk / Japansk Naturlig Faceliftmassage
30 min - 400 kr
50 min - 680 kr

Naturlig Facelift Massage är en djupgående ansiktsmassage som löser upp spänningar och skapar cirkulation vilket ger huden i ansiktet en friskare lyster och spänst.


Behandlingen är en kombination av japanska och tibetanska tekniker och ansiktsreflexologi som behandlar bindväv, ansiktsmuskulatur, skalp, nacke och skuldror.


Blod- och lymfcirkulationen kommer igång och ansiktet blir härligt avslappnat och kinderna rosiga och behandlingen verkar även avslappnande för hela nervsystemet.

Ayurvedisk Yogamassage (massage med stretching) - Helkropp
75 min - 980 kr

Ayurvedisk Yogamassage är en helkroppsbehandling som innehåller både massage och assisterad stretching där vi genom andningen går djupare in i stretchar.


Stretcharna öppnar upp, frigör energi och cirkulation, centralt i Yogamassagen är att hela kroppen behandlas med fokus på att öppna upp kring skuldror och bröstkorg för att skapa utrymme till andetaget.

Yogamassage passar bra som behandlande metod för att lösa upp muskelspänningar och stela leder, den verkar avslappnande för nervsystemet och förbättrar blodcirkulationen och lymfsystemets funktion.


Under behandlingen används händer, fötter och kroppstyngd för att jobba med de olika stretchteknikerna och massagen utförs på madrass på golvet där klienten har underkläder på sig, ekologisk kallpressad sesamolja används för massagen.


Yogamassage är en aktiv behandling för klienten under de olika stretchmomenten.


Första besöket tar omkring 90 min för fylla i hälsodeklaration och prata om vad du behöver i din behandling. Tänk på att komma lite före tid för behandling så att du hinner landa innan och att ha oömma underkläder som tål lite olja.


Du kan komma på Yogamassage utan tidigare erfarenhet av Yoga och efter behandlingen är det bra om du kan ta det lite lugnt resten av dagen.

Ayuvedisk Yogamassage - Halv
50 min - 680 kr

På den här halva Yogamassagen fokuserar vi på din överkropp, rygg, axlar, nacke, bröstkorg. Både liggande och sittande stretching och avslutar med en skön och avslappnande huvud och ansiktsmassage.

Ayurvedisk Yogamassage - Prova på
25 min - 380 kr

Är du nyfiken på Yogamassage och vill känna efter om det kan vara något för dig så kan du prova. Observera att detta är en prova på behandling och kan bara bokas en gång per kund.


En vanlig Yogamassage är oftast 75 minuter och en behandling av hela kroppen. Här får du under 25 minuter ett smakprov med oljemassage på rygg, axlar och nacke och både liggande och sittande stretching.

Ayurvedisk Yogamassage - Duobehandling
90 min - 2500 kr

Är ni två som vill ha massage samtidigt?


Välkommen på Duobehandling i Yogamassage där vi är två massörer som ger er behandling i yogamassage - helkroppsmassage med stretching. Kanske ger du behandlingen till någon i present och har särskilda önskemål?

Tidsbokning och särskilda önskemål sker via telefon, välkommen kontakta Annika på telefon 0709 99 12 99.

Mjuk helkroppsmassage med olja - Yogamassage utan stretching
60 min - 800 kr

Den här grundande helkroppsmassagen för dig som behöver börja mjukt och känna efter hur mycket din kropp kan ta emot.


En mjukare variant av Yogamassage där jag har tagit bort stretchingen. Massagen ges med mjuka, varma och långa strykningar samt tryck för att öppna upp under skulderblad.


Hela kroppen masseras, även mage (om så önskas), bröstkorg, händer, fötter och avslutas med huvud och ansiktsmassage.

Trycket anpassas efter ditt behov.


Ökar välbefinnandet och främjar avslappning som kan förbättra sömn och används främst mot stress, depression och utbrändhet eller andra påfrestningar på kropp och själ.


Tänk på att komma lite före tid för behandling så att du hinner landa innan och att ha oömma underkläder som tål lite olja.


Du kan komma på Yogamassage utan tidigare erfarenhet av Yoga och efter behandlingen är det bra om du kan ta det lite lugnt resten av dagen.

Yogamassage + Ansiktsmassage
120 min - 1500 kr

Välkommen att boka in dig på en 120 minuters behandling som stärker och balanserar både kropp och själ och som ger dig en fin lyster i ansiktet.


Ayurvedisk Yogamassage innehåller djupare och lättare bindvävsmassage tillsammans med assisterade stretchar för hela kroppen. Centralt i Yogamassagen är att hela kroppen behandlas med syfte att öppna upp kring bröstkorg och skuldror för att skapa utrymme till ett friare andetag samt att frigöra energi till hela kroppen för en mer vital känsla.


Det är både en läkande och förebyggande behandling som främjar en mjuk och rörlig kropp, lättar på spänningar kring axlar, nacke, rygg. En behandling som skänker lugn till nervsystemet.

Första besöket tar omkring 130 min för fylla i hälsodeklaration och prata om vad du behöver i din behandling.


Tänk på att komma lite före tid för behandling så att du hinner landa innan och att ha oömma underkläder som tål lite olja.

Vi utgår från där kroppen befinner sig just nu och du behöver ingen tidigare erfarenhet av yoga för att komma på yogamassage.

bottom of page