top of page

För långsiktig helhetshälsa med en
kropp i balans här och nu

Välkommen till Grit & Harmony.


Studion är belägen en liten promenad från Odenplan (i samma lokaler som "Hälsa Utan Gränser") och här bokar du in dig för välgörande behandling med djupgående massage, lymfmassage, yogamassage (massage med stretchar), hatha yoga samt kostrådgivning.

Massage & Yoga: Text
Image by Nathan Dumlao
Massage & Yoga: Klasser


G&h Massage

60 min - 850 kr

75 min - 1050 kr

90 min - 1250 kr

120 min - 1650 kr

Muskel- och bindvävsmassage, med stretchar om önskas, jag anpassar behandlingen efter vad du behöver och du kan välja mellan en djupgående eller lättare behandling.

Lymfmassage

60 min - 850 kr

75 min - 1050 kr

90 min - 1250 kr

Lymfmassage sätter fart på kroppens utrensning via lymfsystemet som är del av kroppens reningssystem och immunsystem.
Lymfsystemet stimuleras med djupandning, lätta tryck och strykningar i lymfflödets riktning. Behandlingen blir därför en blandning av muskelmassage, andning och tryck och ibland något djupare grepp för att lösa upp fibroser. Genom att lösa upp fibroser (förtätning av fettväv som uppstått av att bindväv, hud och slaggprodukter vuxit samman) kan mellanliggande vätskor i bindväv samt lymfvätska cirkulera fritt. Huden blir slätare och mer elastisk vilket lättar på spänningar på rörelseapparaten, lymfmassage är en lugnande behandling. Behandlingen passar alla, men speciellt personer med någon typ av svullnad, smärta, domningar eller trötthetssymptom.

Lymfmassage kur

3 * 75 min - 2300 kr (ord. 3150 kr)

Boka in dig för en kur med lymfmassage för sätta fart på ditt lymfsystem genom lätta strykningar och mjuka grepp för att lösa upp förtätningar i bindväv samt fibroser för lätta på spänningar och öka cirkulationen i kroppen.

Ayurvedisk Yogamassage (massage med stretchar)

75 min - 1050 kr

90 min - 1250 kr

Ayurvedisk Yogamassage är en grundande helkroppsbehandling som innehåller både massage och stretchar och utförs på madrass på golvet. Stretcharna öppnar upp, frigör energi och cirkulation, centralt i Yogamassagen är att hela kroppen behandlas med fokus på att öppna upp kring skuldror och bröstkorg för skapa utrymme till andetaget men även låsningar och spänningar kring exempelvis rygg, höfter behandlas med stretchar. Yogamassage passar bra som förebyggande och behandlande metod för att lösa upp muskelspänningar, smörja stela leder, den verkar avslappnande för nervsystemet och förbättrar blodcirkulationen samt lymfsystemets funktion.

Avslappningsmassage

60 min - 850 kr

90 min - 1250 kr

Den här grundande massagen är en mjukare variant av Yogamassage fast utan stretchar. Massagen ges med mjuka och långa strykningar samt tryck för att öppna upp under skulderblad. Hela kroppen masseras ink huvud, ansikte, fötter, mage, bröstkorg, eller utefter vad du önskar dig. Ökar välbefinnandet och främjar avslappning som kan förbättra sömn och används med fördel mot stress eller andra påfrestningar, eller bara som en stunds avkoppling.

Hatha Yoga för nybörjare - Himalayan Tradition av Swami Rama

Hatha Yoga liten grupp - 60 min - 250 kr

Hatha Yoga privat session 1 person - 60 min - 750 kr

Hatha Yoga privat session 2 personer - 60 min - 950 kr

Hatha Yoga liten grupp upp till 4 personer. Nya teman varje klass, ex. höftöppnare, bakåtböjningar / heartopener, stående balanserande osv. Pranayama / Chantings förekommer och andra element för balansera kroppen.

Hatha Yoga privat session för 1 - 2 personer där vi utgår från dina / era behov och förutsättningar.

Presentkort

Grit & Harmony’s presentkort köper du via Boka Direkt, klicka på länken nedan för komma vidare där du hittar ”köp presentkort” högst upp i menyn.

bottom of page